Ice-Watch horloge Ice Forever Big IW000149 Bekijk groter

Ice-Watch horloge Ice Forever Big IW000149

IW000149

Koop nu online dit Ice-Watch horloge Ice-Forever Big IW000149 bij ons in de webshop! Ice-Watch is momenteel één van de populairste horlogemerken. Trendy, betaalbaar en een fijn draagcomfort dat typeert de modellen van Ice-Watch. Dit prachtige rode model uit de Sili-Forever collectie heeft een...

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 89,00 incl. BTW

Datasheet

Garantie2 jaar
GlasMineraal
Kleur BandRood
Materiaal BandSilicone
UurwerkQuartz
Waterdichtheid10 ATM
Kleur KastRood
Kleur WijzerplaatRood
Materiaal KastKunststof
Soort ArtikelHorloge
Maat HorlogeBig

Meer informatie

Koop nu online dit Ice-Watch horloge Ice-Forever Big IW000149 bij ons in de webshop! Ice-Watch is momenteel één van de populairste horlogemerken. Trendy, betaalbaar en een fijn draagcomfort dat typeert de modellen van Ice-Watch. Dit prachtige rode model uit de Sili-Forever collectie heeft een siliconen band. De kunststof kast heeft een diameter van 48 mm (B). Dit horloge is voorzien van een analoge klok en datumaanduiding. Het horloge is stoer, opvallend en een echte aanrader.
Ook dit Ice-Watch horloge wordt in de originele Ice-Watch verpakking geleverd, als cadeautje ingepakt en naar u toegezonden. Afhalen in een van onze winkels kan natuurlijk ook. Heeft u nog vragen over dit Ice-Watch horloge of andere producten uit onze webshop neem dan telefonisch, per mail of via de chat contact met ons op. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.